Routebeschrijving

0572 35 26 94

Antiek

traditioneel én innovatief

CREËER BALANS IN UW INTERIEUR MET ANTIEKE STUKKEN

In onze selectie antieke pronkstukken hebben we met zorg een scala aan meubels en decoratieve items samengebracht. Deze stukken kunnen naadloos worden geïntegreerd in uw ruimte, waardoor een perfecte balans kan ontstaan tussen tijdloze elegantie en eigentijds design. Ronald en zijn team beschikken over een uitgebreide expertise op het gebied van esthetiek en kwaliteit en staan voor u klaar om u te assisteren bij het vinden van de juiste stukken, stoffen en kleuren die aansluiten bij uw visie en smaak.

BEzoek De eikelhof

Bij De Eikelhof bent u verzekerd van maatwerk, hoogwaardige materialen en een interieur dat echt bij u past. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen of kom langs in het charmante dorp Mariënheem, gelegen in de omgeving van Zwolle en Deventer. Onze locatie is gehuisvest in een pittoreske omgeving die doordrenkt is met geschiedenis en schoonheid.

Meubels met een verhaal

UNIEKE STUKKEN

Elk antiek stuk in onze collectie is uniek. Van prachtige houtsnijwerken tot met de hand vervaardigde details, onze antieke stukken zijn erfstukken van tijdloosheid en vakmanschap.
Deze stukken worden vakkundig gerestaureerd bij de Eikelhof zelf, zodat ze in hun oorspronkelijke glorie kunnen herleven zonder hun historische waarde te verliezen.

authenticiteit in uw interieur

Interieur
& Antiek

Bij Eikelhof geloven we in de kracht van het combineren van stijlen. Onze antieke pronkstukken kunnen gecombineerd worden met moderne meubels om een volmaakte sfeer te creëren.

LAAT U INSPIREREN DOOR ONZE SHOWROOM