Routebeschrijving

0572 35 26 94

Over ons

De Eikelhof

Waar uw totaalinterieur leven krijgt

De kracht achter de Eikelhof is Ronald Eijkelhof, een vakman van nature met een indrukwekkende passie voor esthetiek en styling. Ronald ondersteunde al sinds kleins af aan bij het antiek en kunst bedrijf dat zijn ouders in 1965 begonnen. Deze ervaring heeft zijn liefde voor stijl en interieur alleen maar versterkt. Ronald beheerst het interieur-vak tot in de puntjes.

van basisschool tot inspirerende interieurwereld

De geschiedenis van de Eikelhof

In de beginjaren van De Eikelhof, rond 1965, was hier een bescheiden basisschool gevestigd. Toen der tijd stond de Eikelhof in het teken van kunst en antieke gerestaureerde meubelstukken. In de loop der jaren is de Eikelhof gegroeid en ligt de focus op het aanbieden van totaal interieur waar we u alles kunnen bieden, van vloeren tot aan de kraan in de badkamer.

Kom langs bij onze showroom in Mariënheem

BEzoek De eikelhof

Bij De Eikelhof bent u verzekerd van maatwerk, hoogwaardige materialen en een interieur dat echt bij u past. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen of kom langs in het charmante dorp Mariënheem, gelegen in de omgeving van Zwolle en Deventer. Onze locatie is gehuisvest in een pittoreske omgeving die doordrenkt is met geschiedenis en schoonheid.

Op maat werken

Visie van de Eikelhof

De woorden esthetiek, luxe, comfort, duurzaamheid en kwaliteit zul je vaak voorbij horen komen wanneer je te maken krijgt met de Eikelhof. Er is een heleboel mogelijk, we werken daarom expliciet op maat. Interieur is immers iets wat altijd persoonlijk afgesteld moet worden. Of het nu gaat om enkel een meubelstuk of een geheel nieuwe woonkamer, u kunt bij de Eikelhof terecht voor advies, daadwerkelijke plannen en vooral inspiratie.

Ook om deze reden komen we graag bij u langs om te kijken naar de ruimte die ingericht mag worden. We kijken onder andere naar hoe het licht invalt, hoe groot de ruimte is en wat er mogelijk is. Al deze onderdelen zijn essentieel om een fijn en persoonlijk interieur te creëren waarin u zich thuis gaat voelen.

inspiratie opdoen bij de Eikelhof

Onze showroom

Onze showroom, gevestigd in Mariënheem, is een ontdekkingsreis op zich. Drie verdiepingen vol gevarieerde stijlkamers vormen het decor voor totaalinrichting. Hier vindt u meubels (zowel antiek als tijdloos), wand- en vloerbekleding, verlichting, stoffering en kunst. Of u nu een enkel meubelstuk zoekt of een volledige transformatie van uw woning of kantoor, Ronald en zijn team bieden graag hun expertise aan om samen met u vrijblijvend tot ideeën te komen.

We bieden een uitgebreide collectie aan. Ronald nodigt u van harte uit om de sfeer zelf te komen ervaren.