Routebeschrijving

0572 35 26 94

Interieur

Passend voor iedereen

TOTAAL INTERIEUR

Ronalds expertise strekt zich uit tot elke hoek van je huis, en onze missie is om uw persoonlijkheid en levensstijl te weerspiegelen. Ronald weet precies de juiste moderne en antieke meubels bij elkaar te rapen om jouw huis dat extra stukje persoonlijkheid te geven.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over een specifiek stuk uit onze collectie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Verfijning in details

Maatwerk

Of het nu gaat om een enkel meubelstuk of een volledige transformatie, Ronald luistert naar uw wensen, neemt uw visie ter harte en brengt deze tot leven met zijn expertise. Het doel is om een omgeving te creëren waarin u zich echt thuis voelt.

BEzoek De eikelhof

Bij De Eikelhof bent u verzekerd van maatwerk, hoogwaardige materialen en een interieur dat echt bij u past. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen of kom langs in het charmante dorp Mariënheem, gelegen in de omgeving van Zwolle en Deventer. Onze locatie is gehuisvest in een pittoreske omgeving die doordrenkt is met geschiedenis en schoonheid.

Maatwerk stoffering

Stoffering

Van wand- en raambekleding tot vloerkeuzes en verlichting, we beheersen elk aspect van totaal interieurdesign. Onze stoffenkeuze is doordacht, onze meubelselectie is met precisie gemaakt en elk element wordt zorgvuldig afgestemd op het geheel. Het resultaat is een naadloze harmonie tussen alle elementen van uw interieur.

Tijdloos & duurzaam

Interieur
& Antiek

Van antiek tot tijdloos modern, Ronald en zijn team combineren alle stijlen op een creatieve en passende manier. We worden geïnspireerd door de samenhang tussen antieke pronkstukken en hedendaagse meubels. Samen creëren we een esthetisch interieur dat u weerspiegelt.

We streven naar tijdloze elegantie die jarenlang mee kunnen gaan. Onze visie gaat verder dan “mooi om naar te kijken”. Ronald en zijn team gaan voor functionaliteit en duurzaamheid. We geloven in het creëren van interieurs die jarenlang meegaan, zowel voor esthetiek als kwaliteit.